contact
home
De race
5km
10 km
21km
Businessrun
wandeltocht
A4 kidsrun
Uitslagen
Achtergrond
Parcours
Programma
Loopshirt
Bereikbaarheid
Faciliteiten
Toeschouwers
Algemene voorwaarden
sponsoren
sponsoren
Onze sponsoren
A4
Goede doel
nieuws en media
Nieuws
Pers
Foto's
contact
home

Volg ons:

Waarom Sponsoren?

Verbindt u aan een A-evenement op een A-locatie


De A4Run is een uniek hardloop- en wandelevenement dat op 9 november zal plaatsvinden op het nieuwe A4 traject. Op een inspirerende, verrassende en sportieve wijze zal de samenleving voor het eerst kennismaken met het nieuwe traject. De opbrengst van het evenement gaat vanuit het Roparun-team Stonemountainrunners volledig naar het goede doel. De Club A4Run biedt een unieke kans om uw bedrijf via een startpakket zeer laagdrempelig aan een grootschalig evenement te verbinden.


Uw bedrijf verbinden aan de A4Run kan u helpen bij het bereiken van de volgende doelstellingen:

  

  • Betrokkenheid bij doelgroep van het evenement

  

  • Maatschappelijke betrokkenheid

  

  • Naamsbekendheid & zichtbaarheid

  

  • Positief imago gericht op sport en gezondheid

  

  • Promotie van nieuw product of dienst

  

  • Acquisitie en/of relatiebeheer van klanten

Sponsormogelijkheden

Zowel voor de sponsorpartners als voor het evenement zelf is zichtbaarheid erg belangrijk. Naast het plaatsen van persberichten, verspreiden van drukwerk en onze online tools krijgt dit evenement vanwege het unieke karakter inmiddels al veel free publicity op lokaal, regionaal en zelfs landelijk niveau.


De A4Run biedt diverse sponsorpakketten die u onbegrensde mogelijkheden bieden om door middel van het evenement uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Een geslaagd evenement natuurlijk als ultieme mijlpaal! Meer informatie? Neem contact met ons op via sponsoring@a4run.nl

Join the... Club A4run

Heeft u weinig budget voor sponsoring, maar draagt u het evenement een warm hart toe, en wilt u iets doen voor het goede doel? Join the Club A4Run. Met een laagdrempelig starttarief kunt u zich verbinden aan het evenement.


Klik hier voor meer informatie PDF Club A4run