home
home
De race
5km
10 km
21km
Businessrun
wandeltocht
A4 kidsrun
Uitslagen
Achtergrond
Parcours
Programma
Loopshirt
Bereikbaarheid
Faciliteiten
Toeschouwers
Algemene voorwaarden
Ambassadeur
Startnummers
sponsoren
sponsoren
Onze sponsoren
Club A4run
A4
Goede doel
nieuws en media
Nieuws
Pers
foto
Video
contact
De race
A4 kidsrun
Loopshirt

Nieuws

Opbrengst A4Run 35.500 euro!

De A4Run is ook financieel een daverend succes. De opbrengst zal verdeeld worden onder de goede doelen. (lees meer)


A4Run zit met ruim 3500 deelnemers aan de limiet

STEENBERGEN – Om logistieke problemen te voorkomen en de veiligheid van de ruim 3500 deelnemers te kunnen waarborgen, zien de Stonemountain Runners zich genoodzaakt de inschrijving voor de A4Run vanavond twaalf uur te sluiten. Alleen voor de Kidsrun kunnen kinderen zich nog tot en met het evenement van volgende zondag aanmelden. ,,Dit is keerzijde van het succes,’’ stelt mede-organisator Harry Damen. (lees meer)


A4 Verbindt "By Night"

De organisatie van de A4Run was al een tijd op zoek naar de juiste invulling om naast het sportieve gedeelte, ook een gezellige avond te bieden aan de samenleving en bedrijven om nader tot elkaar te komen. Hierin heeft zij in De Commerce Kruisland de ideale partner gevonden om op zaterdag 8 november een avondvullend programma op locatie naast de A4 te verzorgen (lees meer)


A4run on Tour!

De A4Run on Tour campagne is vorige week van start gegaan op de Steenbergse Jaarmarkt. Wil je weten waar je ons de komende tijd kunt vinden om het evenement te promoten? (lees meer)


A4run uit de startblokken!

Recent vond officieel het startschot plaats van de inschrijving voor de A4Run. Samen met onze partners werd dit natuurlijk bij de snelweg gevierd (lees meer)


Audi Roosendaal hoofdsponsor A4Run

De A4Run en Audi Roosendaal hebben een unieke verbinding vastgelegd in de vorm van het hoofdsponsorschap. De organisatie is zeer verheugd met een perfecte match en zullen de komende maanden intensief samenwerken om een succesvol evenement te voltooien. (lees meer)


Inschrijving gestart!

De inschrijving voor de A4Run is gestart! Grijp deze kans en doe mee met één van de afstanden op dit unieke evenement. (lees meer)


Sponsorloop met Kidsrun

Tijdens de A4Run zal er door een samenwerking met de basisscholen binnen gemeente Steenbergen een sponsorloop gehouden worden. De opbrengst gaat voor 100% naar de goede doelen. (lees meer)


Bestel het unieke A4Run T-Shirt

In samenwerking met Sportshop Heshof heeft de A4Run een uniek T-Shirt ontwikkeld. Dit hoogwaardige running-shirt van het merk Under Armour kan besteld worden bij inschrijving. (lees meer)