contact
home
home
De race
5km
10 km
21km
Businessrun
wandeltocht
A4 kidsrun
Uitslagen
Achtergrond
Parcours
Programma
Loopshirt
Bereikbaarheid
Faciliteiten
Toeschouwers
Algemene voorwaarden
Ambassadeur
Startnummers
sponsoren
sponsoren
Onze sponsoren
Club A4run
A4
Goede doel
nieuws en media
Nieuws
Pers
Foto's
contactVolg ons:

Openbaar vervoer 9292.nl

Vanuit Bergen op Zoom Centraal gaat er een directe lijn naar Steenbergen. (lijn 101)

Bus 101 (richting Rotterdam, 20 min.)

Vertrek:                        Bushalte Station, Bergen op Zoom

Aankomst:                    Bushalte Ravelijnstraat (Molenweg), Steenbergen, Noord-Brabant

Lopen (18 minuten)

Vertrek:                        Bushalte Ravelijnstraat (Molenweg), Steenbergen, Noord-Brabant

Aankomst:                    Zeelandweg Oost, Steenbergen, Noord-Brabant


Vanuit Rotterdam Zuidplein gaat er een directe lijn naar Steenbergen. (lijn 101)

Bus 101 (richting Bergen op Zoom, 42 min)

Vertrek:                        Bushalte Zuidplein, Rotterdam

Aankomst:                    Bushalte Ravelijnstraat (Molenweg), Steenbergen, Noord-Brabant

Lopen (18 minuten)

Vertrek:                        Bushalte Ravelijnstraat (Molenweg), Steenbergen, Noord-Brabant

Aankomst:                    Zeelandweg Oost, Steenbergen, Noord-Brabant

  

Auto

Parkeren

Hieronder een kaart met aangegeven P1 (Reinierpolder 1) en P2 (Reinierpolder 2). Blauwe cirkel is locatie waar tent staat, inclusief horeca.

VLC Verkeersregelaars

VanLoonCompany Verkeersregelaars is gespecialiseerd in het begeleiden van evenementen*. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afsluiten van wegen, het stilzetten van het verkeer of parkeerbegeleiding.


Bij evenementen verplicht de gemeente en/of politie vaak de assistentie van verkeersregelaars. Als organisator van een evenement heeft u het al druk genoeg. U wilt zich niet bezighouden met het zoeken van individuele verkeersregelaars die op het juiste moment beschikbaar zijn én de benodigde bevoegdheden hebben. 


Daarom schakelt u VLC Verkeersregelaars in! Wij ontzorgen u met een flink aantal flexibele verkeersregelaars hierbij van A tot Z.

Vanuit Antwerpen

Vanuit de richting Antwerpen neemt u de A12 richting Nederland. Vervolgens draait u de A4 op richting Bergen op Zoom. Ter hoogte van Bergen op Zoom volgt u de borden Steenbergen (Knooppunt Zoomland). De A4 gaat automatisch over in de N259. Ter hoogte van Steenbergen neemt u bij de eerste rotonde de 3e afslag naar de N257, Franseweg. Na 1200m gaat de Franseweg over in de Burgemeester van Loonstraat. Na 500m draait u met de weg mee naar links de kade op. Na 800m wordt u vanaf de rotonde geleid naar de parkeerplaatsen van de A4Run.


Vanuit Breda/Roosendaal (UPDATE: let op omleiding)

Vanuit de richting Breda neemt u de A58 richting Roosendaal/Vlissingen. Bij knooppunt De Stok draait u de A58 op richting Bergen op Zoom. Ter hoogte van Bergen op Zoom volgt u de borden Steenbergen, A4 (Knooppunt Zoomland). De A4 gaat automatisch over in de N259. Ter hoogte van Steenbergen neemt u bij de eerste rotonde de 3e afslag naar de N257, Franseweg. Na 1200m gaat de Franseweg over in de Burgemeester van Loonstraat. Na 500m draait u met de weg mee naar links de kade op. Na 800m wordt u vanaf de rotonde geleid naar de parkeerplaatsen van de A4Run.


Vanuit Amsterdam/Utrecht/Rotterdam

Vanuit de richting Amsterdam/Utrecht volgt u de borden Rotterdam / Zierikzee. Vanaf de zuidelijke ring van Rotterdam meent u vanaf de A15 de afslag Roosendaal / Zierikzee naar de A29. Op de A29 volgt u vanaf de Haringvlietbrug de borden Steenbergen, totdat de snelweg stop (U ziet dan de eerste meters liggen van de nieuwe snelweg A4). Bovenaan de afrit gaat u rechtsaf richting Steenbergen. Bij de eerste rotonde neemt u de 2e afslag richting Steenbergen op de N259. Na 3,7km passeert u een deel van het parcours. Bij de eerst volgende rotonde neemt u de 2e afslag Rondweg Oost (volg borden A4Run). Bij de volgende rotonde de 1e afslag naar de N257, Franseweg. Na 1200m gaat de Franseweg over in de Burgemeester van Loonstraat. Na 500m draait u met de weg mee naar links de kade op. Na 800m wordt u vanaf de rotonde geleid naar de parkeerplaatsen van de A4Run.


Vanuit ’s-Hertogenbosch/Dordrecht

Vanuit de richting ’s-Hertogenbosch volgt u de borden Zierikzee A16 en daarna de borden Zierikzee / Roosendaal A17. Vanuit de richting Dordrecht volgt u de borden Roosendaal / Bergen op Zoom A17. Ter hoogte van Knooppunt Noordhoek neemt u de afslag Fijnaart / Zierikzee naar de A59. Aan het einde van de snelweg draait u automatisch de A4 op richting Steenbergen. U volgt de A4 totdat de snelweg stop (U ziet dan de eerste meters liggen van de nieuwe snelweg A4). Bovenaan de afrit gaat u rechtsaf richting Steenbergen. Bij de eerste rotonde neemt u de 2e afslag richting Steenbergen op de N259. Na 3,7km passeert u een deel van het parcours. Bij de eerst volgende rotonde neemt u de 2e afslag Rondweg Oost (volg borden A4Run). Bij de volgende rotonde de 1e afslag naar de N257, Franseweg. Na 1200m gaat de Franseweg over in de Burgemeester van Loonstraat. Na 500m draait u met de weg mee naar links de kade op. Na 800m wordt u vanaf de rotonde geleid naar de parkeerplaatsen van de A4Run.


Note: Zorg ervoor dat u ruim op tijd aanwezig bent voor de start van uw onderdeel. Het evenement is via één aanrijroute te bereiken, dus het kan druk zijn onderweg.