contact
home
home
De race
5km
10 km
21km
Businessrun
wandeltocht
A4 kidsrun
Uitslagen
Achtergrond
Parcours
Programma
Loopshirt
Bereikbaarheid
Faciliteiten
Toeschouwers
Algemene voorwaarden
Ambassadeur
Startnummers
sponsoren
sponsoren
Onze sponsoren
Club A4run
A4
Goede doel
nieuws en media
Nieuws
Pers
Foto's
contact

Volg ons:

Cora van Nieuwenhuizen


Cora van Nieuwenhuizen zal als lid van het Europees Parlement als ambassadrice fungeren voor de A4Run. Daarnaast zal zij zelf ook deelnemen met enkele andere leden van de VVD-fractie uit de Tweede Kamer. In 2010 werd Cora van Nieuwenhuizen gekozen als lid van de Tweede Kamer voor de VVD-fractie. Zij heeft zich als Kamerlid met name bezig gehouden met Integratie, Asiel en Immigratie. Bij de verkiezingen voor het Europees Parlement in 2014 werd van Nieuwenhuizen gekozen als lid van het Europees Parlement.


 "Ik vind het een heel goed idee om zo'n mooi moment van de openstelling van de A4 te koppelen aan goede doelen. Een win-win situatie. Zonder verbindingen kun je niet samenwerken. Zo is deze snelweg, die belangrijk is voor onze economie en werkgelegenheid, er ook gekomen. Symbolisch sluit het thema hier perfect bij aan!


Als gedeputeerde heb ik er hard aan getrokken en in 2009 de onderhandelingen met toenmalig minister Camiel Eurlings positief kunnen afsluiten. Inclusief aquaduct, het eerste van Brabant! Iets om trots op te zijn. Het is fantastisch om dan nu het resultaat te zien en uniek natuurlijk om er voor één keer over te kunnen wandelen- of hard te lopen. Geniet van deze unieke gelegenheid. Het is leuk en gezond om te doen en je steunt er nog goede doelen mee ook. Wat wil je nog meer?"

Nasrdin Dchar

Nasrdin Dchar ambassadeur A4Run

                                                                                                 

STEENBERGEN – Acteur Nasrdin Dchar zal op weg en tijdens de A4Run optreden als ambassadeur van het evenement. Dchar zal zelf ook meelopen tijdens de 10 kilometerloop.  


Verbinden

Nasrdin heeft een sterke band met Steenbergen, de startlocatie van de A4Run, waar hij zijn jeugdjaren heeft doorbracht. Het thema ‘verbinden’ heeft voor Nasrdin de doorslag gegeven om zich te verbinden aan het evenement. “Ik vind het een eer om ambassadeur te zijn van dit unieke evenement. Mensen verbinden is een groot goed en dit sportspektakel zorgt daarvoor, waarbij de opbrengsten naar goede doelen gaan.”, aldus een enthousiaste Dchar.


Eric van Herel, voorzitter van de A4Run en tevens jeugdvriend van Nasrdin, is trots met Dchar als ambassadeur. “Nasrdin is een geweldig positief persoon, en zet zich graag in voor de samenleving. Dit past perfect bij het karakter van het evenement.”.


Carriere

Dchar is bekend van onder meer de televisieseries Shouf Shouf!, Deadline (Vara), De Troon en De vloer op. In 2010 was hij in de bioscoop te zien in de boekverfilming Tirza. In seizoen 2010/2011 speelde Dchar in theater Bellevue de succesvoorstelling Oumi, die scenariste Maria Goos speciaal voor hem had geschreven. Voor het Theaterfestival van 2011 werd Oumi uitgekozen als "director's choice". In 2011 en 2012 was Dchar te zien in de bioscoopfilms Rabat, Lotus en Süskind.


In 2012 werd Nasrdin genomineerd voor zijn rol in Rabat, dit maal voor de Rembrandt Award voor Beste Nederlandse Acteur. Hij maakte met dezelfde makers en spelers de film Wolf. Nasrdin Dchar is de winnaar van het Gouden Kalf voor beste acteur in 2011. Nasrdin is de eerste Nederlands-Marokkaanse acteur die een Gouden Kalf won. Zijn nieuwste film ‘Infiltrant’ zal op 23 oktober 2014 in première gaan.


Groot feest

Als afsluiting hoopt Nasrdin dat er zoveel mogelijk samen met hem gaan meelopen op het unieke parcours, en hij probeert zelf nog enkele vrienden te strikken om mee te lopen. “Ik zeg: kom lopen en laten we er een groot feest van maken!”, aldus Nasrdin Dchar.


Meer weten over Nasrdin Dchar? Ga naar www.nasrdindchar.nl

Joseph Vos

Burgemeester Joseph Vos is een geboren West-Brabander en zit al 35 jaar in het openbaar bestuur. (als wethouder, burgemeester en dijkgraaf)


“De A4 verbindt Steenbergen met het overige rijkswegennetwerk en met steden als Rotterdam en Antwerpen. De A4 is van belang voor de ontwikkeling van Steenbergen. Zowel op economisch als recreatief vlak. De weg is straks de wereld van de auto’s en de vrachtwagens. Daarom is het zo interessant om, voordat de weg in gebruik wordt genomen door het snelverkeer, deze wereld te bezoeken als wandelaar of hardloper. Het is een unieke kans om op een sportieve manier kennis te maken met de nieuwe weg. Ik heb grote waardering voor de organisatie die dit in een prachtig sportevenement heeft weten te gieten. Iedereen kan meedoen, op elk niveau en jong en oud. Door de boven verwachting grote deelname lijkt het een groots evenement te worden. Ik wens de organisatie en de deelnemers dan ook alle succes toe.


Sporten is van belang voor de gezondheid. Je kunt dit individueel doen, maar het is ook leuk om dit een keer massaal te doen. Dit evenement trekt veel mensen uit andere regio’s die op deze manier kennismaken met Steenbergen. De organisatie verbindt mensen in een evenement en we proberen deze mensen ook aan Steenbergen te verbinden. Als burgemeester wil ik Steenbergen positief op de kaart zetten en dit evenement is een mooie kans om de Steenbergse gemeenschap positief te presenteren. Vooral ook voor de deelnemers van buiten deze gemeente. Vandaar dat ik graag de rol van ambassadeur op me neem.


Ik wil alle deelnemers meegeven dat ze vooral moeten genieten van de unieke kans om op deze manier bezit te nemen van de nieuwe rijksweg. Geniet van wat de organisatie heeft voorbreid om een sportieve prestatie neer te zetten. Maar ook hier geldt de Olympische gedachte: deelnemen is belangrijker dan winnen!”