contact
home
home
De race
5km
10 km
21km
Businessrun
wandeltocht
A4 kidsrun
Uitslagen
Achtergrond
Parcours
Programma
Loopshirt
Bereikbaarheid
Faciliteiten
Toeschouwers
Algemene voorwaarden
Ambassadeur
sponsoren
sponsoren
Onze sponsoren
A4
Goede doel
nieuws en media
Nieuws
Pers
Foto's
contact
Volg ons:

A4 Traject

Unieke verbinding

De feitelijke verbinding tussen wereldhavens Rotterdam en Antwerpen ziet de organisatie als een unieke kans om ook de samenleving symbolisch te verbinden. De organisatie is zeer verheugd met de volledige medewerking van haar partners Rijkswaterstaat en Combinatie A4 Steenbergen. Voor de 2e keer in de historie zal er in Nederland een hardloopwedstrijd op de snelweg plaatsvinden voordat deze opengesteld is voor verkeer. De samenleving zal op een sportieve wijze kennis kunnen maken met de nieuwe snelweg.


De organisatie bedankt hierbij dan ook haar partners:

Foto's

Traject in vogelvlucht

Met de aanleg van de A4 tussen Dinteloord en Bergen op Zoom wordt de 14 kilometer lange ontbrekende schakel tussen Rotterdam en Antwerpen ingevuld. Vanuit het zuiden houdt de A4 nu op bij de aansluiting Halsteren. Vanuit het noorden houdt de A29 nu op bij de aansluiting Dinteloord. Vanaf deze locaties is gestart met het werk.


De nieuwe A4 wordt een autosnelweg met 2 x 2 rijstroken waarop 120 kilometer per uur gereden mag worden. Er komen 3 knooppunten, 9 kunstwerken (waaronder een aquaduct) en diverse parallelwegen en geluidsschermen. De openstelling van deze 14 kilometer lange snelweg staat gepland op 24 november 2014